2015. január 24., szombat

Hatalom a mobiltömegek kezében * Új média re:mix 1 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


ISBN: 978-963-9664-36-4
288 oldal
HALÁCSY Péter, VÁLYI Gábor, Barry WELLMAN (szerk. )
"A MOKK (Média Oktató és Kutató Központ) munkatársai kezdettől fogva hitték, hogy az internetben rejlő legkomolyabb üzleti és társadalmi lehetőség a közösségi interakció és kommunikáció minden korábbinál hatékonyabb támogatása révén nyílik meg, és a jövő médiaeszközei olyan eszközök lesznek, amelyek lehetővé teszik a közvetített tartalmak társas viszonyokra és emberi ítéletekre építő szervezését, valamint a közös érdeklődés mentén szerveződő közösségek önszervezését.
A MOKK munkatársai – és a Hatalom a mobiltömegek kezében szerkesztői – és a kötet szerzői már akkor a web 2. 0 paradigmájában éltek, mikor annak első kézzelfogható szolgáltatásai még prototípusfázisban sem voltak. Ez az érzés a könyvben szereplő cikkek fordításakor fogalmazódott meg bennünk igazán: ha kitörölnénk a hivatkozások évszámait, néhol képtelenség lenne eldönteni, hogy egy most indított béta verziójú webkettes vagy egy tizenöt évvel ezelőtti betárcsázós szolgáltatásról van-e szó.
Ez a kötet jó áttekintése azoknak az esettanulmányoknak és elméleti építőkockáknak, amelyek a tudomány eszközeivel is alátámasztották az internetet közösségi médiatérként elképzelő, a MOKK-ot életre hívó megérzéseinket. "
Személyes átvétel a Mexikói úti kisföldalatti végállomáson (XIV.  ker. ),
vagy az Oktogonon lehetséges.
Ha ez nem megoldható postán küldöm, banki átutalás után. Utánvéttel nem küldöm.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2015-02-14 16:42
. Hatalom a mobiltömegek kezében * Új média re:mix 1 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése