2015. április 27., hétfő

Egy makulátlan elme örök ragyogása DVD - bontatlan - Jelenlegi ára: 1 200 Ft !

 
Eladó új, bontatlan Egy makulátlan elme örök ragyogása DVD
szállítás a mindenkori postai díjszabás szerint
"Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnője, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetéből eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében ő is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetéből. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltűnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére. Agya rejtett zugainak mélyéről olyan erők működnek, amelyek megpróbálják megakadályozni az eljárás sikerét. Ahogy Dr Mierzwiak és munkatársai (Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood) szinte űzik-hajtják Joel-t saját emlékeinek útvesztőjén át, világossá válik, hogy Joel egész egyszerűen nem tudja Clementine-t kiverni a fejéből.
Ez az emberi melegséggel és érzelemmel teli, különleges humorú történet azon a ponton kezdődik, amikor két ember már belefáradt egymásba. A film innen visszafelé halad az időben, elmondva, hogyan jutottak idáig. Visszamegy a szerelmük kezdetéig, aztán lejátszódik a történet újra, egészen a végéig, úgyhogy amikor Joel és Clementine újra megélik kettejük kapcsolatát, már tudatában vannak annak, hogy az a végén mivé lesz. Ám a történet ennél sokkal többről beszél. „ Az emlékekről szól, az emlékezetünkről – hogy mi magunk mennyire az emlékeink vagyunk. ” – ahogy a rendező, Michel Gondry fogalmaz. "
Extrák:
Audiókommentár - Michel Gondry és Charlie Kaufman kommentárja a filmhez
Előzetes
Így készült
Interjú - Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Elijah Wood, Mark Ruffalo, Tom Wilkinson, Michel Gondry, Steve Golin, Anthony Bregman
Kisfilm - A színfalak mögött
Kimaradt jelenetek
Videóklip - Polyphonic Spree - Llight and Day
Egyéb - Lacuna spot



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2015-05-18 00:00
. Egy makulátlan elme örök ragyogása DVD - bontatlan - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése